header

Small Group Training bij Urban Coaching in Antwerpen

Functionele Training

Small Group Training is sporten in groepjes van maximaal 8 personen onder deskundige begeleiding van een van onze topcoaches. Naast de fysieke voordelen leer je ook hoe je moet bewegen en bouw je langzaam op naar de iets meer technische fitnessoefeningen. Het ultieme doel is het lichaam klaar te stomen voor elke uitdaging. Je sport dus in functie van jouw doelen!

Een training van maximaal 60 minuten!

Je doorloopt elke sessie een volledige training van ongeveer 60 minuten. Een stevige opwarming wordt gevolgd door workouts rond core, kracht en stabiliteit. De groepsles wordt afgerond met een tiental minuutjes stevig afzien.

Meer variatie, meer fun!

Elke training is anders. Teamwork, plezier en enthousiasme staan centraal in het voorbereiden van elke training. Ons streefdoel? Onze leden fitter, parater en gezonder te maken aan de hand van de duidelijke rode draad in de programmering.

Samen trainen is leuker!

Je werkt elke training samen af. Iedereen doorloopt dus dezelfde oefening, al dan niet met een aanpassing op maat van de deelnemer (wat moeilijker of net wat makkelijker). Je traint immers samen met mensen die soms meer of net minder ervaring hebben. 

Een mooie kans om niet alleen van de coach te leren, maar ook van je mede-sporters. Bovendien stimuleer en ondersteun en je elkaar zowel fysiek als mentaal. Wie weet ontstaan er zelfs hechte vriendschappen.

Meer resultaat!

Door de hogere intensiteit van elke training krijg je, mits voldoende recuperatie, nog sneller resultaat. Sneller gewichtsverlies, meer spiermassa, betere conditie, minder rugklachten… Het zijn maar enkele voordelen die je aan den lijve zal ondervinden.

Kom de Small Group Training zelf ontdekken. Vraag een Gratis Intake aan!

Vraag jouw gratis intake aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen een werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Urban Coaching in Antwerpen is dé plek voor Small Group Training. Bij Urban Coaching ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Intake.

FITNESS MET COACHING

Bij Urban Coaching word je begeleid door professionele coaches. Wij werken sa...

Lees meer

SMALL GROUP TRAINING

Samen trainen motiveert en zorgt ervoor dat je toch uit die luie stoel komt, ...

Lees meer
Meer nieuws

FITNESS MET COACHING

Bij Urban Coaching word je begeleid door professionele coaches. Wij werken sa...

Lees meer

SMALL GROUP TRAINING

Samen trainen motiveert en zorgt ervoor dat je toch uit die luie stoel komt, ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Caroline en Sven

    "Urban Coaching werkt. Het concept, de aanpak, de opvolging, het klopt allemaal!"

    Caroline en Sven
  • S.V.

    "Urban Coaching is een plek waar je eerlijk, goed en persoonlijk geholpen wordt."

    S.V.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.