header

Caroline en Sven

Laten we met de deur in huis vallen: Urban Coaching werkt. Het concept, de aanpak, de opvolging, de ondersteuning, het klopt allemaal. Het is zoals het altijd had moeten zijn. 

Fitnesswarenhuizen, exclusieve clubs, lopen in het park, minder trachten te eten, wonderbaarlijke diëten, alles passeerde de revue, niets bleef duren. Korte oplevingen van beterschap, meesterlijk de nek omgedraaid door hetgeen ons keer op keer te beurt viel. Geen tijd. Te moe. Geen wezenlijke vooruitgang. Niet vol te houden. Geen goesting.

Het besef dat we langzaam maar zeker afgegleden waren naar een punt waarop het werkelijk oncomfortabel werd, deed ons beslissen dat het anders moest. Geen halfslachtige initiatieven meer. Gedaan met het gerommel in de marge. Zeven maanden geleden stapten we binnen bij Andy en zijn team, in de hoop dat met hun insteek de mayonaise wel zou pakken. Zonder twijfel de beste beslissing van het jaar. 

Het voelde onmiddellijk goed aan. Een aangename, ongedwongen en uitnodigende sfeer. Kleinschalig en persoonlijk, opgericht door en gericht op echte mensen. Een totaalaanpak, met op maat gemaakte en eenvoudig vol te houden trainings- en voedingsschema’s, vertrekkend vanuit realistische wensen en haalbare doelen. Gedreven, maar niet te ernstig. Gebeten, maar met ruimte voor uitglijders. Gefocust, maar menselijk. Andy en zijn team loodsen je met de gepaste zorg en toewijding in de juiste richting.

Het resultaat is zeer tastbaar, op korte termijn, op middellange termijn en, als het zo doorgaat, zeker ook op lange termijn. Verbazing en complimenten alom. En ditmaal geen terugval, geen gezucht, geen gebrek aan motivatie, wel integendeel. We zijn meetbaar fitter en gezonder.

Bijzondere vermelding voor Tayo, onze personal trainer. Zijn houding, zijn kracht, zijn beheersing, zijn attitude, hij is ervoor gemaakt. Hij houdt zijn lessen fris en uitdagend. Hij verlegt week na week op een niet dwingende wijze onze grenzen, zonder erover te gaan. En hij doet ons schijnbaar geruisloos, maar stelselmatig groeien. We kunnen ons moeilijk inbeelden nog zonder te kunnen. “2 more? 2 more.”

 

 
 

FITNESS MET COACHING

Bij Urban Coaching word je begeleid door professionele coaches. Wij werken sa...

Lees meer

SMALL GROUP TRAINING

Samen trainen motiveert en zorgt ervoor dat je toch uit die luie stoel komt, ...

Lees meer
Meer nieuws

FITNESS MET COACHING

Bij Urban Coaching word je begeleid door professionele coaches. Wij werken sa...

Lees meer

SMALL GROUP TRAINING

Samen trainen motiveert en zorgt ervoor dat je toch uit die luie stoel komt, ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Caroline en Sven

    "Urban Coaching werkt. Het concept, de aanpak, de opvolging, het klopt allemaal!"

    Caroline en Sven
  • S.V.

    "Urban Coaching is een plek waar je eerlijk, goed en persoonlijk geholpen wordt."

    S.V.